Martie 2014

31 Martie 2014

Cu binecuvântarea și în prezența Preasfințitului Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul, un număr de 17 tineri teologi din Eparhia Romanului și Bacăului au susținut, în ziua de 31 martie, examenul de capacitate preoțească

30 Martie 2014

Preoți, credincioși și reprezentanți ai autorităților centrale, județene și locale din Bacău și Neamț l-au felicitat pe Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, la Catedrala ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Roman, cu ocazia serbării zilei de naștere

29 Martie 2014

Zeci de preoți și numeroși credincioși au participat vineri, 28 martie, la Taina Sfântului Maslu de la Mănăstirea ”Acoperământul Maicii Domnului” de la Valea Budului, oficiată de Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul.

29 Martie 2014

Mass-media nu a trecut cu vederea ziua de naştere a Preasfinţitului Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul. "Ziarul de Bacău", cotidianul "Deşteptarea", şi "Ziarul de Roman" au prezentat imaginea ierarhului, iubit şi apreciat în această zonă binecuvântată a Moldovei.

29 Martie 2014

Sâmbătă, 29 martie 2014, în Catedrala arhiepiscopală ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Roman va fi oficiată o slujbă de Te-Deum, cu ocazia aniversării Preasfinţitului Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul la împlinirea vârstei de 60 de ani. La acest moment festiv vor fi prezenţi consilieri şi inspectori ai Centrului eparhial, părinţi protopopi, călugări, călugăriţe şi preoţi de pe întreg cuprinsul Eparhiei Romanului şi Bacăului, reprezentanţi ai oficialităţilor locale şi centrale şi credincioşi doritori să îi fie alături chiriarhului la acest moment festiv.

27 Martie 2014

Sute de credincioși au participat, și în această miercuri, la Taina Sfântului Maslu oficiată de Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, la Catedrala din Roman

27 Martie 2014

Sute de credincioși au participat la slujba hramului bisericii ”Buna Vestire” din Târgu Ocna

26 Martie 2014

Marţi, 25 martie în ziua închinată Bunei-Vestiri, într-o atmosferă deosebită, s-a desfăşurat lansarea tripticului editorial semnat de Preasfinţitul Părinte Ioachim Băcăuanul.

Evenimentul, găzduit de Sala Complexului  "Parc multiplex" din Roman, a fost organizat de către protopopiatul Roman, sub directa coordonare a părintelui protoiereu Dragoş Munteanu.

26 Martie 2014

În ziua de serbare a Bunei Vestiri, Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală ”Sf. Cuv. Parascheva” din Roman.

26 Martie 2014

Un eveniment emoționant a avut loc în ajunul Bunei Vestiri la paraclisul din incinta Complexului de Servicii ”Romanița” din Roman

Pagini