Iulie 2014

29 Iulie 2014

Credincioșii din Parohia ”Sf. Voievozi”- CFR Bacău au vizitat Catedrala Arhiepiscopală din Roman

 
28 Iulie 2014

Peste o sută de copii din Municipiul Bacău participă zilele acestea la o Școală de Vară organizată la Parohia ”Lazaret”.

27 Iulie 2014

Sute de credincioși au participat în Duminica a VII-a după Rusalii la Sfânta Liturghie oficiată de Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, la Catedrala Arhiepiscopală din Roman.

25 Iulie 2014

Credincioșii băcăuani sunt așteptați să participe în această seară, la ora 19.00, la Taina Sfântului Maslu ce va fi oficiată de Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul la Mănăstirea ”Acoperământul Maicii Domnului” de la Valea Budului

25 Iulie 2014

În perioada 19-31 octombrie 2014, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, prin Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae“ din Iaşi şi Centrul de formare şi inovare „Varlaam Mitropolitul“, organizează cursuri pentru obţinerea gradelor profesionale de definitivat şi grad II în preoţie. (potrivit portalului www.doxologia.ro)

22 Iulie 2014

În ziua de prăznuire a Sfintei Mironosițe întocmai cu Apostolii, Maria Magdalena, Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul a sfințit paraclisul Mănăstirii ”Acoperământul Maicii Domnului” de la Valea Budului.

22 Iulie 2014

Lucrările celei de-a IX-a ediții a „Zilelor Medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Moinești”, manifestare ce s-a desfășurat în perioada 17 – 19 iulie 2014,  au fost deschise cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului

21 Iulie 2014

Vineri, 18 iulie a.c., la ferma Schitului “Sfinţii Părinţi Ioachim şi Ana” Iteşti au sosit musafiri. Cincisprezece preşcolari de la Grădiniţa Sweet-Dreams Kindergarten din Bacău, însoţiţi de educatoarele Diana Robu şi Anca Zaharia, alături de Iulia Savin, managerul unităţii de învăţământ, au poposit la Centrul Social-cultural-filantropic “Sf. Antipa de la Calapodeşti”, care funcţionează în cadrul Schitului de la Iteşti.

19 Iulie 2014

Credincioşii băcăuani sunt aşteptaţi marţi, 22 iulie, să participe alături de Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul la sărbătoarea sfinţirii paraclisului Mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” de la Valea Budului.

18 Iulie 2014
Preasfinţitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, alături de un sobor de preoţi şi diaconi, a săvârşit vineri, 18 iulie 2014, Sfânta Liturghie la Mănăstirea Ciolpani din judeţul Bacău. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa unui număr mare de credincioşi.
 

Pagini