Septembrie 2014

30 Septembrie 2014

Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul a luat parte la ședința de constituire a Adunării Naționale Bisericești a Bisericii Ortodoxe Române.

29 Septembrie 2014

Cea mai tânără mănăstire din eparhie își serbează hramul miercuri, 1 octombrie.

29 Septembrie 2014

Mesajul de condoleanțe la mutarea în veșnicie a Înaltpreasfințitului Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului, adresat de către PS Episcop Ioachim Băcăuanul clerului și credincioșilor Mitropoliei Banatului.

29 Septembrie 2014

* Mesajul Preasfințitului Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul la împlinirea a șapte ani de la întronizarea ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române a Preafericitului Părinte Daniel *

29 Septembrie 2014

Biserica ”Sf. Ioan” din municipiul Bacău a fost gazda colocviului ”Rolul creației literare în Creștinism”.

29 Septembrie 2014

Sâmbătă, 27 septembrie, comunitatea credincioșilor din Dămienești a trăit bucuria de a vedea târnosit lăcașul de cult cu hramurile „Sfânta Treime” şi „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” de către Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

28 Septembrie 2014

Peste 3000 de credincioși au participat astăzi, 28 septembrie, la slujba oficiată de Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul, cu ocazia resfințirii Catedralei ”Sf. Nicolae” din Buhuși.

27 Septembrie 2014

Racla cu sfintele moaște de la Catedrala Arhiepiscopală din Roman a fost adusă de Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul în pelerinaj la biserica ”Sf. Nicolae” din Buhuși, în contextul resfințirii acestui sfânt lăcaș.

26 Septembrie 2014

Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul va oficia sâmbătă, 27 septembrie, slujba de sfințire a bisericii cu hramurile „Sfânta Treime” şi „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” Dămieneşti, sat Pădureni, Protopopiatul Bacău.

26 Septembrie 2014

La Mănăstirea ”Acoperământul Maicii Domnului ” de la Valea Budului continuă în această seară, la ora 19.00, slujbele pentru cei bolnavi.

Pagini