Martie 2012

29 Martie 2012

Bătrânii care trăiesc în Centrul Rezidențial de îngrijire a persoanelor vârstnice „Ștefan cel Mare”de la Hârja se vor bucura astăzi, 29 martie, de prezența Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, care le va oferi ajutoare și se va ruga împreună cu ei.
 

26 Martie 2012

Slujba Sfintei Liturghii a fost săvârşită de PS Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, alături de un sobor de preoţi şi diaconi, în prezenţa a numeroşi pelerini.

26 Martie 2012

Cântece și poezii închinate mamei creștine au răsunat în biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, duminică, 25 martie, când, la inițiativa preotului paroh Apetrei Cristian, a fost serbată mama creștină în binecuvântata zi a Bunei Vestiri.

26 Martie 2012

Una din bisericile vechi și importante din Tg.Ocna, ce străjuiește de peste trei secole Valea Trotușului, și-a serbat duminică hramul. În fiecare an, la 25 martie, biserica „Buna Vestire – Răducanu” din Tg.Ocna îmbracă haină frumoasă de sărbătoare.

25 Martie 2012

Sub genericul „Seară duhovnicească la catedrala arhiepiscopală”, cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, la Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Cuv. Parascheva” din Roman va avea loc duminică, 25 martie, orele 16.00, un concert de cântări specifice Postului Mare.

22 Martie 2012

Cei mai buni elevi care studiază la Seminarul Teologic „Sf. Gheorghe” din Roman primesc în acest an școlar, cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, burse de studiu, ca urmare a interesului pe care eparhia îl are în vederea stimulării tinerilor care învață în cea mai reprezentativă instituție de profil din această zonă a Moldovei.

Pagini