Ziua Internaţională a Femeii serbată la Centrul Eparhial din Roman

8 Martie 2017

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioachim a oferit de Ziua Internaţională a Femeii, tuturor angajatelor de la Centrul eparhial Roman, florile recunoștiinței și binecuvântare Sa.

 

Angajatele Centrului eparhial de la Roman au fost felicitate și binecuvântate de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioachim cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Arhipăstorul Eparhiei Romanului şi Bacăului a adresat, cu acest prilej, tuturor doamnelor un cuvânt special subliniind semnificația simbolică a cifrei 8 și mulțumind pentru lucrarea lor benefică în Biserică şi societate.

”Să nu uitați că 8 este simbolul plinătății, al prezentului continuu, al intrării în timpul lui Dumnezeu. Acesta să vă dăruiască har, binecuvântare, pace și liniște! Vă mulțumim și vă felicităm pentru faptul că vă încadrați prin activitatea voastră în duhul bisericesc al slujirii lui Hristos și semenilor”, a declarat Ierarhul.

Apoi, în semn de felicitare, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioachim a oferit flori tuturor maicilor și doamnelor care se ostenesc împlinind diferite ascultări la Centrul eparhial de la Roman.

(Pr. Daniel Marari)

Citește mai multe articole despre: IPS Ioachim, 8 martie, 2017