Vizită de lucru a IPS Ioachim la Fundația „Episcop Melchisedec” Roman

14 August 2018

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioachim, însoțit de preotul protopop Dragoș Munteanu și de monahia Dionisia Șchiopu, directorul Fundației „Episcop Melchisedec” Roman, a vizitat principalele obiective aflate în curs de reabilitare din incinta curții Fundației romașcane.

 

Aici, Părintele Arhiepiscop Ioachim a analizat stadiul reabilitării picturii murale din interiorul capelei unde este înmormântat ilustrul Episcop Melchisedec Ștefănescu, a vizitat foișorul ce va deservi activităților educaționale dedicate copiilor de la Grădinița „Episcop Melchisedec”, precum și cabinetul stomatologic pus la dispoziția romașcanilor. Înaltpreasfințitul a rămas încântat de stadiul lucrărilor de construire și reabilitare, oferind sfaturi de mare preț directorului instituției pentru finalizarea cu succes a tuturor lucrărilor începute.

Apoi, Ierarhul, însoțit de părintele protopop Dragoș Munteanu, a vizitat parohiile Văleni și Moreni din comuna Văleni, Protopopiatul Roman, oferind sfaturi preoților parohi și analizând stadiul lucrărilor de construcție și posibilitatea continuării și finalizării lor.

Citește mai multe articole despre: IPS Ioachim, fundația episcop melchisedec, 14 august, 2018