Vizită de lucru a Înaltpreasfințitului Ioachim la șantierul Parohiei Oituz din Protopopiatul Onești

9 Iulie 2018

În ziua de 09 iulie a.c. Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioachim a efectuat o vizită de lucru la Parohia cu hramul Sfinții Împărați Constantin și Elena din Oituz, Protopopiatul Onești.

 


 

Luni, 9 iulie a.c, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, însoțit de părintele protopop Ioan Bărgăoanu, s-a aflat în vizită de lucru în Parohia Oituz din Protopopiatul Onești. Părintele Arhiepiscop a constatat stadiul în care se află aceată lucrare de reînfrumusețare a bisericii, discutând cu preoții implicați pe care i-a felicitat și sfătuit să supravegheze bunul mers al lucrărilor, astfel încât acestea să respecte normele impuse de actuala legislație în vigoare. În acest periplu misionar Înaltpresfințitul a fost însoțit de părintele protopop.

„Astăzi am avut bucuria deosebită de al însoți pe Ierarhul nostru pe șantierul parohiei Oituz, unde se află în derulare o amplă acțiune de reamenajare și repictare a bisericii parohiale de aici. Aceasta este una dintre multele vizite de lucru pe care ierarhul nostru le împlinește periodic pe șantierele din protopopiatul nostru  încercând să fie cât mai aproape de preoții care își doresc să se implice în viata socială și culturală a comunităților în care au fost trimiși să poarte de grijă vieții spirituale a credincioșilor și de reînfrumsețare a lăcașurilor de cult în general”, a declarat preotul protopop Ioan Bârgăoanu.

Citește mai multe articole despre: IPS Ioachim, protopopiatul onesti, Vizită misionară de lucru, 9 iulie, 2018