Sfințirea sediului SC Raja SA - Onești

1 August 2019

În data de 02 august 2019, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, a avut loc sfințirea sediului din Onești a companiei de apă SC Raja SA. 

Un sobor de preoți aflat sub protia părintelui protoiereu Ioan Bargăoanu a săvârșit vineri, 02 august, slujba de sfințire a sediului recent amenajat al companiei de apă SC Raja SA din Onești. La slujbă au participat domnul Costică Nan, director general al SC Raja SA – Onești, împreună cu angajații companiei.

Părintele protopop, în cuvântul său, a explicat celor prezenți importanța apei în viața omului și a binecuvântării lui Dumnezeu ce se revarsă asupra celor care-L cheamă în ajutor. 

La rândul său, domnul Costică Nad a adus mulțumiri, Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim pentru purtarea sa de grijă, dar și preoților care au însoțit în rugăciune pe părintele protopop.

La încheierea evenimentului religios, părintele protopop de Onești, a dăruit din partea Ierarhului, o frumoasă icoană zugrăvită cu chipul Sfântului Ioan Teologul, îndemnând la trăirea iubirii frățești pe care a propovăduit-o Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan Teologul.

 

Citește mai multe articole despre: protopopiatul onesti, sfințire sediu, sc Raja SA, 1 august, 2019