Școală de vară în Parohia Siliștea I

22 August 2017

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim și sub îndrumarea părintelui paroh Purcariu Ioan George, în perioada 14 – 20 august 2017, în Parohia Siliștea I, Protopopiatul Buhuși s-a desfășurat proiectul „Școală de vară”, dedicat tuturor copiilor din această parohie.

 

Activitățile Școlii de vară derulate în Parohia Siliștea I s-au desfășurat în curtea bisericii parohiale pe diferite teme, sub atenta supraveghere a părintelui paroh Purcariu Ioan-George și a cadrelor didactice.

În cadrul acestui proiect, copiii au învățat lucruri noi despre alimentația sănătoasă, despre post, despre o conduită corectă în societate, dar și în biserică, și-au putut dezvolta imaginația și îndemânarea prin atelierele de creație și au descoperit frumusețea jocului în echipă.

În fiecare zi, cei douăzeci de copii participanți au primit dulciuri și premii pentru activitățile sportive derulate din partea parohiei.

Școala de vară s-a încheiat duminică, 20 august 2017, prin participarea copiilor, a părinților, a cadrelor didactice și a voluntarilor acestui proiect la Sfânta Liturghie, primind fiecare diplome care să le amintească de timpul petrecut cu folos în tinda Bisericii.

Citește mai multe articole despre: scoala, de, vara, parohia, SilisteaI