Întinde o mână și dă o șansă vieții! Donează sânge!

24 Noiembrie 2016
Miercuri 23 noiembrie în Protoieria Onești, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, s-a desfășurat cea de a doua etapă a Proiectului social- filantropic "Donând poți salva vieți!" ce face parte din proiectul eparhial "Întinde o mână și dă o șansă vieții! Donează sânge!".

Cea de a doua etapă a Proiectului social- filantropic "Donând poți salva vieți!" s-a desfășurat la Spitalul Municipal "Sfântul Ierarh Dr. Luca", în colaborare cu Centrul de Transfuzii Bacău, unde s-au prezentat 25 de preoți pentru a dona sânge, contribuind astfel la ajutorarea celor aflați în suferință. Proiectul va continua în data de 13 decembrie, când echipajul de la Centrului de Transfuzie va fi prezent din nou în cadrul Spitalului Municipal pentru o noua campanie de donare. Atunci, preoții din Protoieria Onești împreună cu enoriașii din parohiile lor vor fi alături de donatorii constanți din Onești și vor suplini rezerva de sânge de la Centrul de Transfuzie.
"Mulțumim bunului Dumnezeu pentru tot ce am putut realiza și nădăjduim ca și pe viitor să reușim să venim în sprijinul tuturor celor aflați în suferință.", a declarat pr. protopiereu Ioan Bârgăoanu.

Citește mai multe articole despre: Protoieria Onesti, Proiect donare sange