Sute de băcăuani la Concertul de colinde al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului

Sala de spectacole a Teatrului de Vară ”Radu Beligan” din municipiul Bacău s-a dovedit neîncăpătoare vineri, 21 decembrie, pentru mulțimea băcăuanilor dornici să asiste la concertul organizat de Arhiepiscopia Romanului și Bacăului sub genericul ”Astăzi cerul s-a deschis”.

Cu această ocazie, sutele de spectatori prezenți s-au bucurat de colindele tradiționale în interpretarea grupurilor corale ”Sf. Mc. Emilian” de la Mănăstirea Ciolpani, ”Buna Vestire” de la Mănăstirea Tisa-Silvestri, ”Sfânta Treime” de la Mănăstirea Bogdana, ”Adormirea Maicii Domnului” de la Mănăstirea Diaconești, și corala ”Episcop Melchisedec” a preoților din Protopopiatul Bacău Bacău și grupul coral ”Lira” Bacău.

La sfârșitul concertului Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, a oferit cadourilor tinerilor din grupul coral ”Lira”. De asemenea, cu această ocazie, Preasfinția Sa a adresat băcăuanilor un cuvânt cu ocazia sfintelor Sărbători prilejuite de Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.