Decembrie 2012

25 Decembrie 2012

Cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnnului nostru Iisus Hristos, PS Ioachim Băcăuanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, a fost prezent în mijlocul credincioșilor din Roman, în Catedrala Arhiepiscopală „Cuvioasa Parascheva”, unde a săvârșit Sfânta Liturghie.

21 Decembrie 2012

Fideli păstrării frumoaselor tradiții ale Sărbătorilor de iarnă, Centrul de zi pentru copii din familii in dificultate din cadrul Fundația „Episcop Melchisedec, astăzi în zi de sărbătoare dinaintea Nașterii Domnului, cu binecuvântarea PS Ioachim Băcăuanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, în sala mare „Episcop Melchisedec” din Cadrul Centrului a avut loc, la orele 13.00, serbarea Pomului de Crăciun a copiilor beneficiari ai Centrului.

19 Decembrie 2012

Cu binecuvântarea și în prezența Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, marți, 18 decembrie 2012, sala de spectacole a Casei de Cultură Roman a găzduit, începând cu ora 17, un concert de colinde susținut de elevii de la Liceul Teologic Ortodox “Episcop Melchisedec Ștefănescu” și Liceul Teologic Romano-Catolic “Sfântul Francisc de Assisi”. Manifestarea a stârnit interesul romașcanilor, care au participat și în acest an într-un număr impresionant, sala arătându-se neăncăpătoare,la un eveniment menit să le încălzească sufletele si inimile, acum în preajma Sfintelor Sarbatori ale Nașterii Domnului. Au urcat pe scenă corurile “Melozii Romanului”, dirijat de pretul profesor Ionuț Amărinii, Corul “Laudamus”, al Liceului Teologic Ortodox, condus de tanarul teolog Ionuț Vălcu, Corul mixt al Catedralei Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, condus de același Ionuț Vâlcu, dar și corul “Schola cantorum”, al Liceului Teologic Romano-Catolic “Sfântul Francisc de Assisi”, condus de preotul profesor Cristian Dumea.

17 Decembrie 2012

Cu binecuvântarea și în prezența Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, la Catedrala Sfântului Ierarh Nicolae din Moinesti a avut loc în această seară, 17 decembrie 2012, concertul tradiţional de colinde al Protopopiatului Moinești, un eveniment mult așteptat de moineșteni.

14 Decembrie 2012

Preoţii care formează Corala „Episcop Melchisedec Ştefănescu” a Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului i-au colindat joi, 13 decembrie, pe cei 83 de copii de la Centrul Rezidenţial „Henri Coandă” din Bacău.

Pagini