Octombrie 2012

27 Octombrie 2012

PS Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, alături de un sobor de preoţi şi diaconi, a săvârşit vineri, 26 octombrie, Sfânta Liturghie la Biserica "Sfântul Dimitrie" - Narcisa din Bacău.

25 Octombrie 2012

Câteva sute de băcăuani, alături de reprezentanți ai Armatei Române, s-au adunat joi, 25 octombrie, în fața monumentului eroilor din Cimitirul Central din Bacău, pentru a participa la serbarea Zilei Armatei Române.

24 Octombrie 2012

Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, s-a întâlnit astăzi cu dl.Culiță Tărâță, președintele Consiliului Județean Neamț, la sediul Fundației ”Episcop Melchisedec” din Roman.

18 Octombrie 2012

Duminică, 21 octombrie, Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, va oficia slujba de sfințire a așezământului social-filantropic ”Sf. Cuv. Parascheva” de la biserica cu hramul ”Sf. Gheorghe” din satul Botești, comuna Ungureni, protopopiatul Bacău.

16 Octombrie 2012

La editura Filocalia a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului a văzut lumina tiparului ”Teologia pastorală. Viața și minunuile Cuvioasei Parascheva”, carte apărută cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

14 Octombrie 2012

Sute de credincioși din municipiul Roman și împrejurimi au participat sâmbătă, 13 octombrie, la slujba Sfintei Liturghii de la Catedrala Arhiepiscopală din Roman, cu ocazia debutului manifestărilor prilejuite de serbarea Sfintei Cuvioase Parascheva în Eparhia Romanului și Bacăului.

Pagini