Aprilie 2012

30 Aprilie 2012

Preoți, credincioși și reprezentanți ai autoritățile locale din Cordun au participat sâmbătă, 28 aprilie, la inaugurarea unui așezământ cultural și a unui cimitir nou în satul Simionești. Investiția a fost făcută integral din fondurile administrației publice.

28 Aprilie 2012

Credincioșii oneșteni vor putea participa în Duminica Mironosițelor la slujba arhierească oficiată de Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului la biserica „Maria Magdalena” din municipiul Onești.

27 Aprilie 2012

Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, participă zilele acestea la simpozionul organizat la mănăstirea Sihăstria din județul Neamț, ce va marca împlinirea a 100 de ani de la nașterea marelui duhovnic și predicator, arhimandritul Cleopa Ilie.

26 Aprilie 2012

Mulțumire sufletească și încântare duhovnicească s-a putut citi pe chipurile celor peste 200 de credincioși din Protopopiatul Buhuși sosiți în pelerinaj, joi, 26 aprilie, la Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Cuv. Parascheva” din Roman.

20 Aprilie 2012

Parohia din satul Fundu Tutovei și-a serbat hramul de sărbătoarea Izvorului Tâmăduirii. Anul acesta Sfânta Liturghie și Slujba Aghesmei Mici au fost săvârșite după rânduiala specifică tipicului din Săptămâna Luminată, la sfânta liturghie participând un sobor de preoți, precum și peste 200 de credincioși, creștini ai parohiei, oameni din satele comunei Plopana precum și din Bacău.

Pagini