Pregătirea tinerilor din Protopopiatul Buhuși pentru ITO 2017

30 August 2017

Astăzi, 30 august 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, a avut loc întrunirera tinerilor din Protopopiatul Buhuși, care vor participa în perioada 1 – 4 septembrie 2017 la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși ce va avea loc la Iași.

 

La invitația părintelui protopop Vasile Cozma, tinerii care vor reprezenta Protopopiatul Buhuși s-au reunit la Catedrala „Sf. Nicolae” – Buhuși purtând discuții despre responsabilitatea pe care o au prin participarea la acest eveniment ca reprezentanți ai Protopopiatului Buhuși și implicit ai Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Tot acum, părintele protopop a transmis binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim pentru tinerii participanți, încurajându-i ca de la această întâlnire să se întoarcă îmbogățiți de prietenii și experiențe care să le deschidă orizonturi și perspective noi.

La final, fiecare tânăr a primit în dar din partea părintelui protopop câte un volum din „Poeme – meditații lirice la duminici și sărbători” scris de Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, volum care face parte din Colecția Catehetica tipărit la Editura Filocalia.

Citește mai multe articole despre: Pregatirea, tinerilor, pentru, ITO, 2017