“O floare pentru fiecare mamă”

8 Martie 2017
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, s-a desfășuarat a doua ediție a acțiunii "O floare pentru fiecare mamă", în Protoieria Onești.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, s-a desfășuarat, în data de 8 Martie, a doua ediție a acțiunii "O floare pentru fiecare mamă”, în Protopopiatul Onești. Astfel, la prima ora a acestei zile de 08 Martie, părintele protopop Ioan Bârgăoanu, părintele Alexandru Pânzaru și părintele secretar Daniel Iordan, au mers la Așezământul “Sfântul Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”, unde au oferit o floare și o iconiță fiecărei doamne și domnișoare din cadrul Centrului, după aceea s-au deplasat la Spitalul “Sfântul Ierarh Luca al Crimeii”, din municipiul Onești, și alături de părintele capelan Petrică Cuibar, au oferit, de asemenea, personalului deservent, flori și iconițe. În continuare, toate doamnele și domnișoarele de la Primăria municipiului Onești, A.N.A.F., Centrul social “Alexandra”, Onești, B.C.R. filiala Onești (cu care colaborează majoritatea parohiilor Protoieriei), Tipografia Magic Print, Biblioteca municipală “R. Rosseti” și de la alte firme mai mici cu care Protopopiatul Onești se află în parteneriat, au primit flori și iconițe din partea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului și a Protoieriei Onești, peste 600 fire de flori și tot atâtea iconițe fiind oferite cu acest deosebit prilej.
„Avem speranța ca acest mic gest al nostru făcut cu dragoste, să aducă o rază de lumină în sufletele tuturor mamelor”, a spus părintele Ioan Bârgăoanu.

Citește mai multe articole despre: Protoieira Onești, 8 martie, acțiune socială