Fundația ”Episcop Melchisedec” a lansat campania „O carte pentru un frate”

1 Mai 2017

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, prin Fundația ”Episcop Melchisedec”, a demarat un proiect ambiţios menit să sprijine procesul de aprofundarea a literaturii în limba română în zona Cahul din Republica Moldova.

 

 

Cu binecuvântarea IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim, Fundația ”Episcop Melchisedec” din Roman a demarat o campanie de strângere de carte ce se va desfășura în perioada 1-20 mai a.c. Acțiunea de sprijin pentru frații români din Basarabia este menită să susțină procesul de aprofundarea a literaturii în limba română în zona Cahul din Republica Moldova.

Acțiunea inițiată de noi este menită a determina pe toți donatorii de carte de a veni în sprijinul românilor din zona Cahul, scopul nostru fiind acela de a oferi comunității românești posibilitatea de a citi în limba noastră maternă, de a le dărui un mod util și plăcut de a se forma, de a se modela, știind că dincoace de Prut sunt frați care nu i-au uitat, îi sprijină și-i așteaptă cu brațele și inimile deschise”, a declarat domnul Aurelian Alexa, directorul Fundației romașcane.

(Pr. Daniel Marari)

Citește mai multe articole despre: piscop Melchisedec”, Campania, O carte pentru un frate”, 2017