Decernarea premiilor Galei Excelenței Romașcane

18 Mai 2018

La Restaurantul Royal s-a desfasurat vineri, 18 mai, a.c. în cadrul Zilelor Municipiului Roman, decernarea premiilor Galei Excelenței Romașcane.

Gala Excelenței Romașcane, organizată cu prilejul Zilelor municipiului Roman, adună anual personalități ale vieții culturale, sociale, medicale, sportive etc. în încercarea de a premia performanța și munca în echipă. Organizată de Consiliul Local Roman, reprezentat prin domnul primar Lucian Micu, această gală este modul în care municipalitatea înțelege să-și arate recunoștința față de romașcanii care se remarcă prin activități deosebite desfășurate în sprijinul semenilor.

Cu acest prilej, în data de 18 mai, la Restaurantul Royal din Roman, la secțiunea  Culte, părintele arhimandrit Pimen Costea, Vicar Eparhial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului a fost premiat pentru întreaga activitate desfășurată în mediul ecleziastic, primind Diploma de Excență și o plachetă, înmânate de primarul municipiului „în semn de mulțumire pentru solidaritate, pentru iubirea arătată orașului Roman, și pentru că împreună, construim un viitor pentru Roman”.

Tot cu acest prilej, la secțiunea Socială, tinerii din Asociația Tinerilor Ortodocși Roman (A.T.O.R.), care desfășoară activități cultural-sociale cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Iaochim, au primit Diploma de Excelență și o plachetă.
 

 

Citește mai multe articole despre: decernarea premiilor Galei excelenței romașcane.​