Daruri pentru copiii din parohia Băcioi

18 Decembrie 2017

Moș Craciun a adus daruri la copiii din satul Bãcioi, com. Corbasca. Ȋn preajma sãrbãtorii Nașterii Domnului, ȋn cadrul Proiectului Eparhial „Fii dar din Darul lui Dumnezeu”, elevii Colegiului Naƫional „Ferdinand I” Bacãu, ȋnsoƫiƫi de Pr. Profesor de Religie Neacșu Bogdan, au venit la Biserica cu hramul „Izvorul Tãmãduirii” din Bãcioi, com. Corbasca, alãturi de Moș Crãciun sã ȋmpartă cadourile copiilor, care i-au scris „Moșului” dorinƫele lor.

 

Ȋmbrãcaƫi ȋn costume tradiƫionale copiii de la Bãcioi au susƫinut un mic concert de colinde.

Benefeciarii proiectului au fost în jur de 100 de copii, elevii Colegiului Naƫional „Ferdinand I” Bacãu citind scrisorile copilor din Bãcioi, au fost foarte impresionaƫi de nevoile, dorinƫele simple pe care le aveau acești copii.

Moșul a ȋmplinit dorinƫele copiilor aducându-le: dulciuri, jucãii, ȋncãlƫãminte și haine. Redăm o scrisoare a unei fetiƫe care i-a scris „Moșului”, precum Bunului Dumnezeu: „Dragã Moș Crãciun, Mi-aș dori de la tine ȋncãlƫãminte și dulciuri. Tot ce doriƫi Dumneavoastrã cã este mai bun sã bãgaƫi acolo. Sunt cuminte și te rog sã vii la mine ȋncãrcat cu sãculeƫi. Cu drag, Denisa. Sunt de la VI B".

Citește mai multe articole despre: protopopiat Sascut