Concert special de colinde în comuna Dealu-Morii

16 Decembrie 2016

În ziua de joi, 15 decembrie, la ceas de seară, având binecuvântarea IPS Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Protoieria Sascut, alături de Liceul Teologic „Episcop Melchisedecˮ și împreună cu Parohia Meleșcani a organizat un concert special de colinde în interpretarea deosebită a elevilor romașcani.

Corul „Melozii Romanului”, având ca dirijor pe Diac. Prof. Vlad Samoilă și Corul „Laudamus”, dirijat de Prof. Gheorghe Gozar, ambele ale Liceului Teologic „Episcop Melchisedecˮ din Roman, au susținut concertul de colinde „Betleeme, gătește-teˮ.

Beneficiari ai acestei seri unice au fost  80 de copii și peste 320 de adulți, care au umplut sala căminului cultural din comuna Dealu-Morii până la refuz.

 Evenimentul s-a desfășurat și a fost organizat de către Protopopiatul Sascut în colaborare cu Liceul Teologic „Episcop Melchisedec” Roman, la inițiativa preotului paroh Adrian Alexandrescu și cu sprijinul parohiilor din împrejurimi. La evenimentul cultural au fost prezente și oficialități locale din zonă.

Citește mai multe articole despre: protoieria sascut