Sfințire de Biserică în Parohia Godinești, Protopopiatul Sascut

În urma finalizării lucrărilor de restarurare a bisericii cu hramul „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil”, din Parohia Godinești, Protopopiatul Sascut în data de 6 noiembrie 2011, a avut loc slujba de resfințire bisericii de către P.S. Ioachim Băcăuanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Lucrările de restaurare au început în anul 2006, lucrări coordonate de Părintele paroh Laurențiu Constantin Adumitroaie. După sfințire s-a oficiat Sf. Liturghie arhierească, la care au participat P.C. Pr. Protopop Ion Negoiță, Protopop de Sascut, PC Pr. Protopop Tomozei Constantin, Protopop al Prtotopopiatului Bacău, un sobor de preoți, reprezentanți ai autorităților locale și județene, precum și un număr mare de credincioși.

Pentru deosebitele lucruri care le-a realizata, Pr. Paroh a fost hirotesit iconom-stravofor. Persoanelor care au adus o contribuție acestor lucrări li s-au înmânat Distincție de vrednicie din partea Ierarhului.

În finalul întâlnirii, PS Ioachim Băcăunul a rostit și un cuvânt de binecuvantare încheiat cu felicitări aduse preotului din această comunitate si credincioșilor prezenți pentru deosebitele lucrări realizate în parohia lor.