Rezultate remarcabile pentru băcăuani la Olimpiada națională de Religie

În perioada 1-5 aprilie, s-a desfășurat la Cluj a V-a ediție a Olimpiadei naționale de Religie ortodoxă, clasele VII – XII, la care au participat 264 de elevi, respective din fiecare județ, câte un elev pentru fiecare nivel de studiu.

Deschiderea festivă a olimpiadei a avut loc în ziua de 1 aprilie, la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, în prezența IPS Mitropolit Andrei și a oficialităților județene și locale.

Și anul acesta, băcăuanii au reușit deosebita performanță de a obține un premiu I cu nota 10, prin eleva Alina Burghelea, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național “Grigore Moisil” din Onești, îndrumată de prof. Jupenschi Constantin-Cornel.

„Elevii noștri s-au mai întors și cu 3 mențiuni prin elevii Hereș Teodor (clasa a VII-a, Școala „Ștefan Luchian” Moinești), Macovei Ana Roxana (clasa a VIII-a, Școala „Al. I. Cuza” Bacău), și Stoleru Alina-Nicoleta (clasa a X-a, Colegiul Național „Gheorghe Vrânceanu” Bacău), precum și un Premiu special pentru eleva Ciobanu Andreea (clasa a XI-a, Colegiul Național „Dimitrie Cantemir” Onești)”, a declarat prof. Irina Leonte, inspector de specialitatea Religie din cadrul ISJ Bacău.