Continuă convorbirile duhovnicești la Moinești și Bacău

Şi în acest sfârșit de săptămână, cu binecuvântarea PS Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, continuă seria convorbirilor duhovniceşti aflate la a doua ediţie şi organizate de către Protoieria Moineşti în colaborare cu Primăria Municipiului şi Liceul Teoretic „Spiru Haret”. Conferinţele, începute duminică, 18 martie, continuă de sărbătoarea Bunei Vestiri, la orele 16.30, în Sala Mare a Primăriei, unde invitat va fi pr. prof. univ. dr. Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna” din Sibiu.

Convorbirile duhovnicești se vor încheia luni, 26 Martie, când va fi invitat pr. prof. univ. dr. Ioan Cristinel Teşu, profesor la Facultatea de Teologie „Dumitru Stăniloae” din Iaşi.

La biserica militara „Sfantul Gheorghe si Eroii Neamului” din cartierul CFR continuă, cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, șezătorile duhovnicești din Posutl Mare. Sâmbătă 24 martie, la orele 17.00, va conferentia prof. univ. Dr. Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa „Andrei Saguna” de la Sibiu, având ca subiect „Maica Domnului - bunavestire a Postului”.

Șezătorile duhovnicești se vor încheia cu părintele protosinghel Hrisostom Rădășanu, care va prezenta sâmbătă 31 martie, orele 17.00, o conferință pe tema „Postul și pocăința în tradiția creștină”.