Adunarea generală a CAR din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

În sala de conferințe din incinta Fundației ”Episcop Melchisedec”, sub președinția Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, a avut loc adunarea generală a CAR din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului.

La această întâlnire au participat, alături de Preasfinția Sa, preotul vicar Ioan Gherasimescu, consilierul financiar Gheorghe Pricopi, precum și preoți din cele șase protoierii ale Eparhiei.

”În cadrul adunării, între subiectele discutate s-au remarcat darea de seamă privind activitatea economico-financiară desfășurată în anul 2012 și aprobarea bugetului pe anul 2013”, a declarat Gheorghe Pricopi.

La finalul întâlnirii desfășurate în conformitate cu Regulamentul pentru organizarea şi funcţionarea Caselor de Ajutor Reciproc ale clerului şi salariaţilor bisericeşti din Eparhiile Bisericii Ortodoxe Române, Preasfințitul Ioachim Băcăuanul i-a îndemnat pe responsabilii cu CAR la nivel de protopopiate să se implice mai mult în activitățile social-filantropice.