8 Martie la Fundația ”Episcop Melchisedec” din Roman

9 Martie 2017

Astăzi, 08 martie a.c., Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, a vizitat Fundația ”Episcop Melchisedec” pentru a se întâlni și a felicita toate maicile și doamnele care lucrează în această instituție aflată sub oblăduirea Centrului eparhial Roman.

 

Ierarhul, în cuvântul său, a menționat rolul pe care această fundație o are în viața cetății mușatine, încă de la înființarea sa, necesitatea susținerii activităților social-filantropice, importanța actului educațional pentru cei mici, precum și rolul medicului în vindecarea bolnavului.
Pentru că suntem trecători, Arhiepiscopul ne-a cerut să avem grijă ca ”Pruncul Hristos să se regăsească cât mai mult în faptele noastre, să-L lăsăm pe Dumnezeu să lucreze prin noi pentru mântuirea noastră a tuturor”, a declarat d-l Aurelian Ctin Alexa, directorul Fundației „Episcop Melchisedec”.

Arhiepiscopul Ioachim  a primit un coș de flori din partea colectivului, oferit prin directorul instituției, ca semn al recunoștinței și dragostei, pe care acesta l-a depus la mormântului vrednicului de pomenire Episcop Melchisedec Ștefănescu.

Citește mai multe articole despre: IPS Ioachim, fundația episcop melchisedec, Roman, 8 martie, 2017